Bli bedre kjent
med G-tex

Vårt mål er å ta deg
som kunde fremover

Med oss kan du stole på at du får kvalitet i din leveranse. Visjon, verdier, kvalitet hele veien

Vår historie startet i 1971

I 1971 startet Arild og Gunvor Christoffersen det første norsk eide transport firma for hengende konfeksjon i Norge. Det het «Norsk konfeksjon transport», og hadde kunder som Jonas Øgland og Jacob Idland i Sandnes. Neo i Bergen samt Tiger i Trondheim. I 1973 slo vi oss sammen med J.K.T. Jyllands konfeksjons transport, som senere ble til Faxion. I 1990 så ble G-TEX til. Da så Arild behovet for også å ha lagertjenester utover det vi hadde hatt. G står da for Gunvor og TEX for textil. Så da ble det Gunvor Textil. I oppstarten så hadde vi kunder som Gant, Normann Coat og Kjell Karlsen.

G-Tex sin oppstart

På 90-tallet og starten av 2000-tallet så jobbet vi med noen få kunder som hadde oss på lagertjenester. Arild og Gunvor jobbet alene med hjelp av noen i høysesongene. Nåværende daglig leder startet den harde skolen hos Arild og Gunvor da han var 20 år i 2001. Arild har alltid vært nøye med at vi kun skulle drive med tekstiler, sko og tilbehør. Dette har vi holdt siden den spede starten i 1971. Fra 2008 til i dag så har Daglig leder også vært eier, men har alltid sin mentor en telefonsamtale unna.

Fra to til 15

I dag er vi 15 ansatte fulltid med flere hjelpere i høysesong, fordelt på sjåfører, lageransatte og ledere. Vi har heldigitalisert oss, og er klare på at vi fortsatt kun skal drive med tekstil og fashion. Vi har oppgjennom mange år lært oss hvordan fashion fungerer. Med dette så vet vi de høye krav det er til å ha kvalitet i alle ledd, og utvikler oss sammen med våre kunder. Vi har ca 50 merker som vi fordeler fra oss i dag, i veien foran oss har vi mål om å ha den samme kvalitet og personlig oppfølging som vi alltid har hatt. Vi har meget dyktige ansatte som har mange års erfaring innen logistikk og som brenner for sitt fag.

Gaselle 2019

G-Tex AS er blant 3 484 norske bedrifter som kan kalle seg Gaselle-bedrift i 2019.
For å komme på DNs Gaselleliste, basert på tall fra Bisnode AS, må bedriften de siste fire år ha:

Kvalitet hele veien

Ledige stillinger

Med oss kan du stole på at du får kvalitet i din
leveranse. Visjon, verdier, kvalitet hele veien

Samarbeidspartnere

Med oss kan du stole på at du får kvalitet i din leveranse.
Visjon, verdier, kvalitet hele veien

Skreddersy en løsning for deg?

25. – 29. nov. og 2. – 6. des. 2020

Lager-salg

Lagersalg

Velkommen til nytt lagersalg hos G-Tex, med 30-75% avslag på kjente merkevarer!