Dette kan vi gjøre
for deg

Vi har et stort lokale på 4000 m2, lokalisert på spikkestadveien 167 i Spikkestad. 30 minutter fra Oslo og 15 minutter fra Drammen. Vi flyttet hit i 2017 for å optimalisere, og effektivisere driften.

sh_custom_content_start

I stadig utvikling

Vi er i stadig utvikling og skreddersyr lokalet utfra kundens behov på kort tid. Det unike er at vi kun driver med fashionlogistikk, og ikke noe annet. Vi har mange av de store distributørene i Norge som kunder. Men vi jobber også med mange små distributører og hjelper de i gang med logistikken fra a-å. Våre ansatte har mange års erfaring fra å håndtere klær, og vi vet hvor viktig tid og kvalitet er. Vi jobber
med Ongoing WMS, som har integrasjon mot mange ERP og faktura systemer. Det er også mulig for mindre bedrifter å jobbe direkte i vårt system for å spare tid og penger. 

Se om ditt system allerede er integrert her

Vi har også et unikt «hengende» system der vi kan plukke, og frakte varer ut direkte. Vi plukker og behandler varene dine hengende helt ut til butikk. Vi har selvfølgelig også hyllesystemer der vi enkelt tilpasser oss dine behov. Ta kontakt med oss for spørsmål.

sh_custom content end

1

Legg inn din ordre

2

Følg din ordre

3

Full oversikt over
lagerbeholdning

4

Integrasjon opp mot
egne systemer

Full oversikt over dine
varer til enhver tid

Vårt track & trace system OnGoing gir deg til enhver tid full oversikt over din lagerbeholdning og du kan følge status i tillegg til full statistikk. Nedenfor ser du kort hvordan dette fungerer.

Skreddersy en løsning for deg?

Vil du vite mer om våre
lager og transport-
løsninger?

25. – 29. nov. og 2. – 6. des. 2020

Lager-salg

Lagersalg

Velkommen til nytt lagersalg hos G-Tex, med 30-75% avslag på kjente merkevarer!