Logistikk for nettbutikk

Dette kan vi gjøre
for deg

Gjennom vår kunnskap og erfaring gjennom mange år i bransjen vet vi godt hva som skal for å løse dine utfordringer med logistikken til nettbutikker. Vi har integrasjoner mot de fleste nettplattformer.

sh_custom_content_start

Vi brenner for
lave kostnader

Her hjelper vi deg enkelt å løse logistikken/transporten for din nettbutikk. Gjennom gode avtaler med transportører så holder vi kostnadene lave. Vi brenne for å løse dette for deg. Her er ingen jobb for liten og ingen jobb for stor. Vi tilbyr full oversikt over utsendelser og pakkingen utfra ditt behov. Vi skreddersyr opplegget til minste detalj. Her kan vi hjelpe deg med logo på utsendelses poser, sms utsendelser, den transporten du måtte ønske osv.

Vi hjelper din nettbutikk med å lykkes

Vi går igjennom dine behov før oppstart og legger til rette for at din nettbutikk skal lykkes! Med god logistikk så kan du konsentrere deg om det du er god på! 

Ta kontakt for et tilbud på akkurat din nettbutikk.

sh_custom content end

1

Legg inn din ordre

2

Følg din ordre

3

Full oversikt over
lagerbeholdning

4

Integrasjon opp mot
egne systemer

Full oversikt over dine
varer til enhver tid

Vårt track & trace system OnGoing gir deg til enhver tid full oversikt over din lagerbeholdning og du kan følge status i tillegg til full statistikk. Nedenfor ser du kort hvordan dette fungerer.

Skreddersy en løsning for deg?

Vil du vite mer om våre
lager og transport-
løsninger?

25. – 29. nov. og 2. – 6. des. 2020

Lager-salg

Lagersalg

Velkommen til nytt lagersalg hos G-Tex, med 30-75% avslag på kjente merkevarer!